Cununia civila in Drobeta-Turnu Severin – Daca v-ati programat cununia civila si doriti o petrecere pentru a sarbatorii impreuna cu cei dragi fericitul eveniment, atunci ati ajuns unde trebuie! Firma noastra organizeaza petreceri de cununie civila in Drobeta-Turnu Severin! Ne ocupam de tot ceea ce inseamna catering si decoratiuni si va indrumam in toata perioada organizarii petrecerii. Putem incepe imediat si nu trebuie decat sa ne sunati la telefon 0723320481 sau sa ne dati mai multe amanunte accesand pagina noastra de contact aici pentru a ne scrie toate detaliile in formularul disponibil.

CU CE VA AJUTAM?

Organizam impreuna cununia civila!

TESTIMONIALE

Ce Spun Clienții

  • Nu credeam ca nunta noastra din Drobeta Turnu Severin va iesi asa de bine si frumos! Totul a fost extraordinar! Multumim mult organizatorilor care ne-au ajutat, aveam emotii fantastice, dar ei ne-au liinistit si s-au ocupat de toate!
    Ionut si Gabriela Marin
  • Am petrecut niste clipe de vis la nunta noastra, initial am fost putin reticenti pentru deoarece ne era frica ca n-a sa iasa totul bine si va fi o seara din aceea obositoare. Dar totul a fost in regula si ne-am simtit extraordinar. Multumim!
    Marinela si Victor Constantin,