Meniu Silver

0723 320 481


Aperitiv:

- Terină din pate de ficaței de pui cu afine cognac și cimbrișor

- Mousse de somon fume cu ghimbir și zmeură

- Mini caprese de bufala cu pesto de rucola și busuioc

- Mini guacamole agrodolce cu grisine de casă picante

- Rulou de suncă de Parma cu cremă Philadelphia, salată de apio și ardei gras

- Bruschetă primavera cu ton, capere și fistic

- Chifteluță de șalău cu zucchini, lime și șofran

- Frigărui de branzeturi franțuzesti cu smochine și gem de castane

Gustare caldă:

- Roulou de șalău sau halibut învelit în vinete provensale cu cremă de roșii uscate și reducție de vin de Porto, servit pe pat de cartofi dulci cu salvie

Sărmăluțe tradiționale

- Cuib de sarmale cu șunculiță țărănească, ardei iute și smântână, alături de mămăliguță

Fel Principal:

- Piept de pui gratinat la cuptor cu ciuperci și brânză fontal,

- Rulou de porc cu cremă Roquefort,

- Garnitură: cartofi la tigaie cu ulei de trufe albe, rozmarin si fulgi de parmezan

- Salată de varză în trei culori

Băuturi

- Prosecco Criseco de întâmpinare

- Cafea espresso/capuccino Lavazza

270 lei/persoană (TVA inclus) 230 lei/persoană (TVA inclus) – fără gustarea caldă