Meniu Silver
Aperitiv:
- Terină din pate de ficaței de pui cu afine cognac și cimbrișor
- Mousse de somon fume cu ghimbir și zmeură
- Mini caprese de bufala cu pesto de rucola și busuioc
- Mini guacamole agrodolce cu grisine de casă picante
- Rulou de suncă de Parma cu cremă Philadelphia, salată de apio și ardei gras
- Bruschetă primavera cu ton, capere și fistic
- Chifteluță de șalău cu zucchini, lime și șofran
- Frigărui de branzeturi franțuzesti cu smochine și gem de castane
Gustare caldă:
- Roulou de șalău sau halibut învelit în vinete provensale cu cremă de roșii uscate și reducție de vin de Porto, servit pe pat de cartofi dulci cu salvie
Sărmăluțe tradiționale
- Cuib de sarmale cu șunculiță țărănească, ardei iute și smântână, alături de mămăliguță
Fel Principal:
- Piept de pui gratinat la cuptor cu ciuperci și brânză fontal,
- Rulou de porc cu cremă Roquefort,
- Garnitură: cartofi la tigaie cu ulei de trufe albe, rozmarin si fulgi de parmezan
- Salată de varză în trei culori
Băuturi
- Prosecco Criseco de întâmpinare
- Cafea espresso/capuccino Lavazza