Botez in Drobeta-Turni Severin – Ati devenit parinti de curand si vreti sa va botezati copilasul? Firma noastra va ofera tot ceea ce va trebuie pentru acest fericit moment! Suntem o firma serioasa ce organizeaza botezuri in Drobeta-Turnu Severin. Nu trebuie sa va faceti griji pentru nimic in ceea ce priveste organizarea botezului, noi ne ocupam de tot si va indrumam fiecare pas cu sfaturi si recoamandari. Vrem sa petreceti o seara de neuitat si sa va amintiti cu bucurie in suflet de acest minunat moment! Putem incepe imediat si nu trebuie decat sa ne sunati la telefon 0723320481 sau sa ne dati mai multe amanunte accesand pagina noastra de contact aici pentru a ne scrie toate detaliile in formularul disponibil.

CUM VA AJUTAM?

Organizand impreuna botezul!

TESTIMONIALE

Ce Spun Clienții

  • Nu credeam ca nunta noastra din Drobeta Turnu Severin va iesi asa de bine si frumos! Totul a fost extraordinar! Multumim mult organizatorilor care ne-au ajutat, aveam emotii fantastice, dar ei ne-au liinistit si s-au ocupat de toate!
    Ionut si Gabriela Marin
  • Am petrecut niste clipe de vis la nunta noastra, initial am fost putin reticenti pentru deoarece ne era frica ca n-a sa iasa totul bine si va fi o seara din aceea obositoare. Dar totul a fost in regula si ne-am simtit extraordinar. Multumim!
    Marinela si Victor Constantin,