patrizia

Meniuri

Impresionați-vă invitații cu o experiență culinară de neuitat în ZIUA CEA MARE, cu meniurile noastre speciale, create cu pasiune și experiență de chef Patrizia Paglieri.. Ne mândrim cu bucătarii noștri dedicați a căror pasiune și creativitate se îmbină pentru a vă oferi preparate rafinate și autentice, gătite integral în bucătăria Tood și prezentate cu eleganță și stil. Fiecare preparat este o simfonie de arome, pregătită cu grijă și atenție la detalii, pentru a vă bucura papilele gustative. Indiferent dacă preferați un meniu tradițional, inspirat din gastronomia locală, sau îndrăzniți să explorați arome exotice și inovative ale meniurilor art couisine sau gourmet, echipa noastră este aici pentru a vă satisface cele mai exigente gusturi și dorințe culinare. De la nunți și petreceri corporate, la aniversări și petreceri restrânse, barul va oferi oaspeților dumneavoastră o experiență unică și memorabilă. Pișcoturi și prosecco, whisky, lichioruri, selectie de vinuri rose, albe sau roșii, shoturi, cocktailuri… sau orice ar cuprinde un meniu de nuntă de lux, toate astea culminând cu TORTUL MIRELUI – tortul de cocktailuri. Meniuri personalizate, tematici speciale, pe toate le găsiți la noi, suntem flexibili și dedicați să facem evenimentul dumneavoastră cu adevărat special.

OFERTA MENIURI

230 lei/persoană (TVA inclus)

190 lei/persoană (TVA inclus) – meniul silver fără gustarea caldă

Aperitiv:

- Șuncă Tirol

- Rulou din șuncă de Praga cu salată a la russe

- Mușchi file afumat

- Salam uscat

- Vol au vent cu funghi porcini

- Chifteluțe speciale (cu susan și mac)

- Grissini prosciutto crudo

- Rulou de cascaval cu cremă de branză

- Amusette cu icre de crap

- Roșii cherry

- Mix de măsline

Gustare caldă:

- File de șalău în crustă panko pe pat de cartof dulce și sos de lămâie

Sărmăluțe tradiționale

- Cuib de sarmale cu șunculiță țărănească, ardei iute și smântână, alături de mămăliguță

Fel Principal

- Ceafă de porc la cuptor gatită lent

- Pulpă de pui dezosată la grătar cu sos verde

- Garnitură de cartofi copt cu ceapa roșie si sfeclă roșie

- Salată de varză cu marar

Băuturi

- Prosecco Criseco de întâmpinare

- Cafea espresso/capuccino

270 lei/persoană (TVA inclus)

230 lei/persoană (TVA inclus) – meniul silver fără gustarea caldă

Aperitiv:

- Terină din pate de ficaței de pui cu afine cognac și cimbrișor

- Mousse de somon fume cu ghimbir și zmeură

- Mini caprese de bufala cu pesto de rucola și busuioc

- Mini guacamole agrodolce cu grisine de casă picante

- Rulou de suncă de Parma cu cremă Philadelphia, salată de apio și ardei gras

- Bruschetă primavera cu ton, capere și fistic

- Chifteluță de șalău cu zucchini, lime și șofran

- Frigărui de branzeturi franțuzesti cu smochine și gem de castane

Gustare caldă:

- Roulou de șalău sau halibut învelit în vinete provensale cu cremă de roșii uscate și reducție de vin de Porto, servit pe pat de cartofi dulci cu salvie

Sărmăluțe tradiționale

- Cuib de sarmale cu șunculiță țărănească, ardei iute și smântână, alături de mămăliguță

Fel Principal:

- Piept de pui gratinat la cuptor cu ciuperci și brânză fontal,

- Rulou de porc cu cremă Roquefort,

- Garnitură: cartofi la tigaie cu ulei de trufe albe, rozmarin si fulgi de parmezan

- Salată de varză în trei culori

Băuturi

- Prosecco Criseco de întâmpinare

- Cafea espresso/capuccino Lavazza

300 lei/persoană (TVA inclus)

260 lei/persoană (TVA inclus) – meniul silver fără gustarea caldă

Aperitiv:

- Carpaccio de pastramă de rață afumată cu valeriană și mure

- Blinis cu icre și salată de ouă de prepeliță, chivas și lime

- Mini tortilla cu sparanghel, bacon si parmezan

- Canapele cu somon fume, cremă de branză, coacăze roșii și ierburi aromate

- Tartar de ton cu mango avocado și ardei gras

- Crocheta de camambert cu ceapa caramelizată

- Vol au vent cu ciuperci de padure si trufe

- Salata de curcan cu zucchini, apio și maioneză cu curcuma

Gustare calda:

- File de butterfish la cuptor cu roșii cherry, capere și reducție de vin alb servit pe pat de orez cu nero di seppia/spanac cu baby carrot

Sărmăluțe tradiționale

- Cuib de sarmale cu șunculiță țărănească, ardei iute și smântână, alături de mămăliguță

Fel principal:

- Piept de curcan gratinat ia cuptor cu ciuperci și branză fontal

- Muschiuleț de porc în crustă de piper verde și fistic pe pat de cartofi gratinați la cuptor cu rozmarin și parmezan

- Salată de baby spanac cu rodie

Băuturi

- Prosecco Criseco de întâmpinare

- Apă minerală/plată

- Cafea espresso/capuccino Lavazza

360 lei/persoană (TVA inclus)

310 lei/persoană (TVA inclus) – meniul silver fără gustarea caldă

Aperitiv:

- Canapele de pate de foi gras cu mere caramelizate

- Rulou de ton cu mousse de avocado

- Bruschettă cu hiribi și trufe nere

- Cocktail de creveți cu ananas, mere verzi și sos rose

- Șuncă de Parma (prosciutto crudo cu cremă Philadelphia și reducție de oțet balsamic

- Crochetă de curcan, parmezan si dovlec

- Cheesecake sărat cu tartar de vită

Gustare calda:

- Mozaic de pește cu:

- somon în crustă de nuci cu portocale și cognac,

- creveți în sos agrodulce pe pat de legume și susan,

- biban cu crema de lime

Sărmăluțe tradiționale

- Cuib de sarmale cu șunculiță țărănească, ardei iute și smântână, alături de mămăliguță

Fel principal

- Turnedou rossini/cotlet de miel in crusta de menta si migdale,

- Piept de rață cu vișine confiate

- Piure din cartofi violet cu legume și sos din vin roșu

- Salată de valeriană cu rodie

Băuturi

- Champagne de întâmpinare

- Apă minerală/plată st. 700 ml

- Cafea Lavazza:

o Espresso

o Capuccino

o Late

90 lei/persoană (TVA inclus)

Bufet rece

- Carpaccio de bresaola/prosciutto crudo cu rucola, parmezan și sos de oțet balsamic

- Vitello tonnato

- Crostini cu somon fume, icre negre si rosii

- Rulouri de bacon, salam uscat si emmentaler

- Frigărui cu mozarella și roșii cherry

- Prosciutto grissini

- Chifteluțe cu susan si mac

- Rulou de șuncă umplut cu cremă de brânză Philadelphia

- Barchetta cu crema gorgonzola si samburi de nuca

- Vol au vent cu funghi porcini

- Mix de masline

- Rosii si castraveti

Bufet cald

- Pulpă dezosată de pui la gratar

- Ceafă de porc a grătar

- Mititei

- Cârnați la grătar

- Stripsuri crispy de pui

- Ciuperci la grătar

- Cartofi wedges/french

- Salată de varză

- Maioneză, ketchup, muștar

Apă minerală/plată, Cafea, fructe si alune, salatinni

80 lei/persoană (TVA inclus)

Spirtoase:

- Whisky Balantine’s/Grant’s

- Vodca Zubrowka/Kreskova

- Gin Wembley/Gordon’s

- Cremă whisky Angelli

Shot:

- Tort de shot-uri

- Brain hemmorhage

- Vodka blue

- Red gin

Long drinks

- Campari orange

- Gin tonic

- Cuba libre

Vin

- Măiastru Oprisor/Castel Starmina alb/rose/rosu

Bere

- Birra Moretti draft Hugo

BAUTURI NON-ALCOOLICE

- Bucovina apă plat/carbogazoasă 750ml

- Coca-Cola, Fanta, Sprite

100 lei/persoană (TVA inclus)

Spirtoase:

- Whisky Jack Daniel’s/Chivas

- Vodca Absolut/Finlandia

- Gin Beefetear/Gordon’s

- Cremă whisky Carolans/Baileys

- Tequila Jose Cuervo Gold

Shot:

- Tort de shot-uri

- Brain hemmorhage

- B52

- Cozonac

- Vodka blue

- Red gin

Long drinks

- Campari orange

- Gin tonic

- Cuba libre

- Aperol Spritz

- Hugo

- Cocktail fara alcool

Vin

- Măiastru Oprisor/Castel Starmina alb/rose/rosu

Bere

- Heineken draft

BAUTURI NON-ALCOOLICE

- Bucovina apă plat/carbogazoasă 750ml

- Coca-Cola, Fanta, Sprite, Cappy