Meniu Diamond
Aperitiv:
- Canapele de pate de foi gras cu mere caramelizate
- Rulou de ton cu mousse de avocado
- Bruschettă cu hiribi și trufe nere
- Cocktail de creveți cu ananas, mere verzi și sos rose
- Șuncă de Parma (prosciutto crudo cu cremă Philadelphia și reducție de oțet balsamic
- Crochetă de curcan, parmezan si dovlec
- Cheesecake sărat cu tartar de vită
Gustare calda:
- Mozaic de pește cu:
- somon în crustă de nuci cu portocale și cognac,
- creveți în sos agrodulce pe pat de legume și susan,
- biban cu crema de lime
Sărmăluțe tradiționale
- Cuib de sarmale cu șunculiță țărănească, ardei iute și smântână, alături de mămăliguță
Fel principal
- Turnedou rossini/cotlet de miel in crusta de menta si migdale,
- Piept de rață cu vișine confiate
- Piure din cartofi violet cu legume și sos din vin roșu
- Salată de valeriană cu rodie
Băuturi
- Champagne de întâmpinare
- Apă minerală/plată st. 700 ml
- Cafea Lavazza:
o Espresso
o Capuccino
o Late