Meniu Clasic
Aperitiv:
- Șuncă Tirol
- Rulou din șuncă de Praga cu salată a la russe
- Mușchi file afumat
- Salam uscat
- Vol au vent cu funghi porcini
- Chifteluțe speciale (cu susan și mac)
- Grissini prosciutto crudo
- Rulou de cascaval cu cremă de branză
- Amusette cu icre de crap
- Roșii cherry
- Mix de măsline
Gustare caldă:
- File de șalău în crustă panko pe pat de cartof dulce și sos de lămâie
Sărmăluțe tradiționale
- Cuib de sarmale cu șunculiță țărănească, ardei iute și smântână, alături de mămăliguță
Fel Principal
- Ceafă de porc la cuptor gatită lent
- Pulpă de pui dezosată la grătar cu sos verde
- Garnitură de cartofi copt cu ceapa roșie si sfeclă roșie
- Salată de varză cu marar
Băuturi
- Prosecco Criseco de întâmpinare
- Cafea espresso/capuccino