Meniu Gold

0723 320 481


Aperitiv:

- Carpaccio de pastramă de rață afumată cu valeriană și mure

- Blinis cu icre și salată de ouă de prepeliță, chivas și lime

- Mini tortilla cu sparanghel, bacon si parmezan

- Canapele cu somon fume, cremă de branză, coacăze roșii și ierburi aromate

- Tartar de ton cu mango avocado și ardei gras

- Crocheta de camambert cu ceapa caramelizată

- Vol au vent cu ciuperci de padure si trufe

- Salata de curcan cu zucchini, apio și maioneză cu curcuma

Gustare calda:

- File de butterfish la cuptor cu roșii cherry, capere și reducție de vin alb servit pe pat de orez cu nero di seppia/spanac cu baby carrot

Sărmăluțe tradiționale

- Cuib de sarmale cu șunculiță țărănească, ardei iute și smântână, alături de mămăliguță

Fel principal:

- Piept de curcan gratinat ia cuptor cu ciuperci și branză fontal

- Muschiuleț de porc în crustă de piper verde și fistic pe pat de cartofi gratinați la cuptor cu rozmarin și parmezan

- Salată de baby spanac cu rodie

Băuturi

- Prosecco Criseco de întâmpinare

- Apă minerală/plată

- Cafea espresso/capuccino Lavazza

300 lei/persoană (TVA inclus) 260 lei/persoană (TVA inclus) – fără gustarea caldă