Meniu Gold
Aperitiv:
- Carpaccio de pastramă de rață afumată cu valeriană și mure
- Blinis cu icre și salată de ouă de prepeliță, chivas și lime
- Mini tortilla cu sparanghel, bacon si parmezan
- Canapele cu somon fume, cremă de branză, coacăze roșii și ierburi aromate
- Tartar de ton cu mango avocado și ardei gras
- Crocheta de camambert cu ceapa caramelizată
- Vol au vent cu ciuperci de padure si trufe
- Salata de curcan cu zucchini, apio și maioneză cu curcuma
Gustare calda:
- File de butterfish la cuptor cu roșii cherry, capere și reducție de vin alb servit pe pat de orez cu nero di seppia/spanac cu baby carrot
Sărmăluțe tradiționale
- Cuib de sarmale cu șunculiță țărănească, ardei iute și smântână, alături de mămăliguță
Fel principal:
- Piept de curcan gratinat ia cuptor cu ciuperci și branză fontal
- Muschiuleț de porc în crustă de piper verde și fistic pe pat de cartofi gratinați la cuptor cu rozmarin și parmezan
- Salată de baby spanac cu rodie
Băuturi
- Prosecco Criseco de întâmpinare
- Apă minerală/plată
- Cafea espresso/capuccino Lavazza